26 de juny del 2017

Panets de hamburguesa II

INGREDIENTS

500 grs de farina de força
25 grs oli d'oliva
150 grs de llet
1 ou mitjà
10 grs de llevat fresc i 4 gr de llevat sec
125 grs d' aigua tèbia
20 grs de sucre
10 grs de sal

ELABORACIÓ

Escalfem la llet 20 segons al microones i diluïm el llevat. Reservem.
Posem l'aigua, oli, sal, sucre i ou a la cubeta de la panificadora, posem el programa 6 (massa), quan estigui batut afegim la farina i la llet amb el llevat, deixem amassar fins que acabi el programa.(1h50min).
Enfarinem el marbre i deixem la bola de massa, tallem porcions de 100 grs (panet gran) i 40 grs (panet petit), formem boles Bolegem les boletes, les posem a la safata que anirà al forn, les aplastem una mica, pintem amb aigua. Tapem amb un drap i deixem llevar, que doblin el volum. Tornem a pintar i fornegem a 200 º durant 15 minuts.
Deixem refredar en una reixeta.

Font;  webos fritos /  Bienmesabe