INGREDIENTS
4 ous mitjans
120 gr. de sucre
120 gr. de farina de reposteria
1 culleradeta de sucre avainillat
100 gr. de sucre
100 ml. d'aigua
Melmelada d'albercoc
Fondant de colors
ELABORACIÓ
Batre els ous amb el sucre fins que dupliquin el volum. Afegir la farina (tamisada) i barrejar suaument. (Molt important perquè quedi ben esponjós).
Posar la crema en un motllo i coure al forn, uns 20 minuts a 180ºC. Deixar refredar.
El tallem per la meitat i reservem.
FARCIT
Preparem l'almívar escalfant el sucre amb l'aigua sense deixar de remenar; opcionalment es pot afegir aroma de vainilla. Un cop estigui fred mullarem les capes del bescuit. El farcim del que més ens agradi, en aquest cas melmelada d'albercoc. Tornem a unir les capes.
Per enganxar el fondant untarem tot el bescuit amb una capa ben fina de melmelada. Decorar al gust.
* NOTA: L'he tornat a fer amb 5 ous, 150gr. de farina, 150gr. de sucre i mig sobre de llevat. Ha quedat més alt.